Planifică eficient, câștigă timp, bani și claritate în afacerea ta!

Învață cum să transformi ideile în rezultate, să adaptezi strategia în timp real împreună cu echipa ta și să eviți blocajele care te împiedică să ajungi la următorul nivel în afacerea ta.

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Ce înveți la Webinar?

Strategie

Vei descoperi ce înseamnă să ai oameni conectați cu viziunea antreprenorilor

Predictibilitate

Ce presupune creșterea coerentă și previzibilă a afacerii și cum ajungi la ea

Planificare

Te învățăm baza oricărei strategii care dă rezultate pe termen lung

Exemple reale

Îți arătăm exemple de la clienți reali ca să înțelegi cum funcționează totul în practică.

Managementul prin obiective

Vei învăța ce presupune managementul prin obiective și cum te poți folosi de acesta pentru a crește performanța organizației

Instrument practic

Îți vom povesti despre Cascade, un instrument practic și ușor de utilizat care te ajută să obții claritate, predictibilitate și control.

Te regăsești și tu?

Înveți cum să câștigi timp

Afli în cadrul webinarului ce să faci ca să nu mai pierzi timp organizându-ți afacerea

Înveți să-ți optimizezi bugetul

Afli cum să fii eficient, să consumi resursele într-un mod inteligent.

Obții claritate

Înveți cum să-ți pui strategia la punct astfel încât să obții predictibiltiate pe termen mediu și lung.

Te-ai confruntat și tu cu asta?

La sfârșitul fiecărui an calendaristic, te așezi la masă împreună cu echipa de management și pui la punct strategia pentru anul următor. Până aici, totul e așa cum ți-ai imaginat. Însă, pe parcursul anului îți dai seama că ea rămâne doar un document peste care s-a așezat praful (fie el virtual sau real), iar cei din echipa ta fac lucrurile mai mult din instinct sau din amintiri, fără să urmăreasca o direcție clară în care rezultatele să fi vizibile.

Procesul e anevoios, e haos, iar rezultatele nu se văd. Ei bine, strategia ta trebuie să fie o unealtă interactivă, un organism viu la care echipa planifică și execută împreună, în timp real. Ca să nu mai rămâi blocat în afacere, gândește-te că strategia ta trebuie funcționeze la fel ca google maps. În momentul în care ai greșit drumul inițial, primești imediat o alternativă care să te readucă către destinația finală.

CRISTIAN TAMAȘ

În calitate de fondator şi coordonator al proiectului enovis.ro mi-am propus să ofer un parteneriat credibil de dezvoltare organizațională, care să te ajute să obții claritate, performanță, timp și bani în afacerea ta.

În aproximativ 20 ani de experienţă profesională am fost implicat în dezvoltarea a peste 80 de companii (din poziţia de consultant, director de dezvoltare, director executiv şi antreprenor), din diverse industrii: software, producţie, construcţii, servicii publice s.a.

În plus, am iniţiat două proiecte social-comunitare, fiind interesat de dezvoltarea comunităţii.

Astfel, am cunoscut de mai multe ori succesul, dar şi eşecul. În tot acest timp am investit în educaţie antreprenorială şi am experimentat multe soluţii, fiind preocupat de eficientizare şi găsirea căii celei mai scurte de la obiectiv la rezultat.

Prin urmare, expertiza şi certificările obţinute, la pachet cu parteneriatele dezvoltate, s-au concretizat în platforma enovis.ro

, o platformă ce-și propune dezvoltarea organizaţiilor şi a competențelor individuale.

Răzvan Nicoară

Împreună cu antreprenori, manageri și echipele lor construiesc și implementez strategii de business care au rezultate concrete.
Sunt consultant de strategie de business și business strategy coach și nu sunt plătit la oră, ci la rezultate.
În peste 15 ani de experiență în consultanță organizațională, diagnoză de business și dezvoltare și implementare de strategie de business în peste 150 de companii am învățat că strategiile care se implementează cu adevărat și care au rezultate concrete se fac doar cu oameni autentici, pasionați de ceea ce fac, care au o viziune clară și o motivație puternică. Apoi urmează echipa, apoi inovația strategică și apoi execuția strategiei.
Pentru mine strategia de business cu rezultate concrete înseamnă, în ordine, leadership + echipă + inovație + execuție
De aceea, obligatoriu, orice proiect de strategie de business începe la mine cu o etapă de executive coaching.
Misiunea mea este de a mea aduce coaching-ul de business profesionist în strategia de business autentică pentru a crea strategii vii.

ÎNSCRIE-TE ACUM!